martes, 19 de abril de 2011

Cachaça

Gràcies a la Cachaça la meva passió pel món de l'alcohol a agafat un caire més didàctic i educatiu. Per això no puc tirar endavant el blog sense recitar amb el to de veu mes brasiler que em surt, la parrafada de la cachaça, que no es res més que la definició d'aquest maravellós aiguardent:

 
CACHAÇA É AGUARDENTE DE CANA –DE-AÇÚCAR QUE “PINGA” NA PONTA DO ALAMBIQUE , É A BEBIDA NOVA , BRANCA , FRESCA , VIRGEM , TRANPARENTE , FEITA DO “CORAÇÂO” (DO MEIO) DO DESTILO , DESPREZADOS A “CABEÇA” E O “RABO” OU “CAUDA” DA DESTILAÇÂO , CACHAÇA É  BEBIDA NOVA , SEM ENVELHECIMENTO , QUANDO MUITO APENAS “DESCANSADA” , REPOUSADA , GUARDADA , NO MÁXIMO 3 MESES , EM  MADEIRA QUASE NEUTRA , CAPAZ DE NÂO ALTERAR AS SUAS CARACTERÍSTICAS DE COR , AROMA E SABOR ANTES DE SER ENGARRAFADA , CACHAÇA ENVELHECIDA  NÂO É CACHAÇA ,  CACHAÇA ENVELHECIDA É CACHAÇA ENVELHECIDA .......

2 comentarios:

  1. Enhorabona pel teu nou blog, et seguiré de ben a prop. Et recomano que et posis un contador de visites. Petons. Cristina Mora

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Cristina, així ho faré. Espero que disfrutis del quinze graus. Una abraçada

    ResponderEliminar