miércoles, 20 de abril de 2011

Licor "Leche de vieja"

Cases mítiques de Reus com Massó i Musté Gili elaboraven a començaments de segle XIX infinitat de licors. Tanco els ulls i imagino l'olor meravellosa que els entrava per les fosses nasals als que tenien la sort d'anar-hi. Una olor semblant a la de "Las Catedrales del marco de Jerez", olor a vinasses, humitat, soleres, llevadures, most, herbes.... mmmmm
Elaboraven els licors de moda, com el brandy , l'anis i el rom (amb les varietats d’escarxat), cremes, xarops, ratafies, estomacals....
I per cobrir el sector d’indecisos també tenien licors: el licor leche de vieja , licor beso de novia , licor cualquiercosa (Massó) o licor cuansevolcosa (Musté Gili).
Tot i que no ho puc assegurar al 100%, crec que el licor Leche de vieja, estava elaborat amb llet cuita amb canyella, café, aiguardent sec i sucre. Que donaria per tastar-ho !!!!

1 comentario:

  1. PER TASTAR-HO NOMÉS HEU DE3 POSAR-SE EN CONTACTE AMB MI I VOS ENVIA TANT COM VULLGAU DELS LICORS QUE HEU ESMENTAT PER TAN SOLS 10€ L'AMPOLLA I ELS ESCARXATS 15€
    VISITEU WWW.ELRACODELONOSTRE.ES

    ResponderEliminar