jueves, 5 de mayo de 2011

El Calisay

No estem tractant els licors de la manera que es mereixen...Potser algun dia ens n'adonem. Les modes, les prohibicions....que hi farem !!!!
Lo millor de tot es que ells, els licors, segeixen aquí, impecables, gustosos, digestius, aperitius, apetitosos...segurament esperant que passi la crisi ..
El Calisay es una d'aquestes maravelles passades de moda. Licor de casa nostra, amb recepta dels monjos de Bohèmia i amb un ingredient que curava la malaria: la Quina Calisaya (chinchgona succirubra pavon).
Un industrial d'Arenys de Mar, en Magí Mollfulleda, fa un redemunt d'anys el va començar a elaborar...quina bona pensada !!!! De recepta secreta, com tants d'altres licors, s'ha de tastar per anar trobant tot el seu potencial aromàtic. Desde l'escorça de la quina calisaya i totes les herbes aromàtiques, fruites, llavors...  





Ah ! i amb el seu característic toc ensucrat, que es pot retenir en boca durant hores i hores i hores i hores....

2 comentarios:

  1. Hola Bibi,
    Totalment d'acord, s'estan perdent vertaderes neravelles de la cultura "alcohòlica" d'aquest pais,i deixem pas a begudes light, menjars light, aigues de baixa mineralització,.. de tal manera que ens estem tornant light nosaltres mateixos, no protestant davant res.
    Felicitats pel blog, et referenciaré al meu.
    Una abraçada!!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies a tú !!! encara soc molt novata amb el tema blogs, però crec que els alcohols estan molt maltractats i no hi ha dret, és un producte que sempre ha donat moltes satisfaccions.
    una abraçada i molts recors !!!!

    ResponderEliminar